August

Hei august! (En sein velkomst av denne måneden, men ohwell.) Det blir et kort innlegg om ting som er fint akkurat nå, nå som kveldene gradvis blir mørkere og dagene kortere. Plutselig er høsten her for fullt. Jeg gleder meg til kaldere dager der jeg kan gå med strikkegensere og luer og votter, men jeg gleder meg ikke fullt så mye til surere vær og korte/mørke dager. Så, fine ting?

public.jpeg

iPad. Åh, som den iPaden er god! Jeg bruker den hele tida, og omg. Den er amazing. Det betyr mindre tid til strikking, men gradvis kommer strikkemotivasjonen tilbake.

Strikking. Motivasjonen kommer som sagt tilbake. Jeg har kjøpt to nye strikkepakker - en tirilgenser (som jeg skal strikke til meg selv), og en mariusgenser (som jeg skal strikke til nevøen min, for alle trenger vel en mariusgenser?). Dessuten har jeg kjøpt oppskrifter til to forskjellige gensere, en skogafjallgenser og en #enraglansgenser. Vi får se hvordan de to sistnevnte går, for jeg er fortsatt ganske noob på oppskrifter. Uansett - da har jeg prosjektene klare for høsten!

Fine turer. Fordi det er som balsam for sjela. Bare sjekk det bildet over her, solnedgangen er vakker. Så jeg må nesten dra med meg samboer og venninner på flere turer.

Jeg setter også flere planer for høsten. Jeg ønsker meg bl.a. en tur på bursdagen min, om det så er en natt på et hotell eller noe sånt. Det er viktig å ha ting å se fram til, og det skal jeg bli flinkere til å ha. Fortell meg gjerne om dere har noen fine planer utover høsten! 🍁🍂