Sommerferie

Det er… FERIE! Det har liksom ikke gått helt opp for meg enda, dette føles ut som en helt vanlig søndag. Hvor jeg må legge meg tidlig, for å komme meg opp i fem-seks-tiden dagen etter. I natt drømte jeg også at ferien var over, og at jeg var tilbake på jobb igjen. “Åh, ferier suser jo avgårde, skjønner ikke hvor tiden ble av”, tenkte jeg der i søvne. Ikke så rart, når ferien så vidt har begynt.

I morgen skal jeg til tannlegen, og det gjør litt vondt i sjela. Jeg har aldri hatt noen spesiell tannlegeskrekk, og mitt første (og eneste hull så langt) fikk jeg i en alder av 19 eller 20. Det som gjør vondt nå, er at jeg vet det er ting som må gjøres på tennene. Og det har jeg utsatt og utsatt, fordi penger. Åh. Skulle ønske tennene ble regnet som en del av kroppen, slik at man slapp å betale i dyre dommer.

Uansett, juli. Sommer. Min sommer vil bestå av strikking. Te-drikking. Fotografering. Reise til familie. Dra en tur til Dyreparken. Bare slappe av. Noen utenlandstur blir det ikke, men det går helt fint. Jeg har ikke et stort behov for å reise utenlands. (Spesielt greit er det nå som en del av feriepengene vil gå til tannlege, ohwell.) Men neste år, da drømmer jeg om å dra et sted. London, Berlin, München, København, Roma, Paris. Eller en annen fin by i Europa. Storbyferie, med andre ord.

Oslolua ferdig, og nye maskemarkører i posten (kjøpt her). Kjempefine! Har lyst til å vite hva dere skal i sommer, fortell meg gjerne!