Utløp for kreativiteten

Åååh, endelig føler jeg at jeg får utløp for kreativiteten! For ikke så lenge siden lasta jeg ned Procreate, og omg. Det er så gøy! Jeg har bare lekt meg med forskjellige layers og brushes og alt som hører til. Jeg er langt ifra proff, men det er likevel gøy å bare leke litt rundt. Øvelse gjør mester, sant?

Igjen - jeg er ingen proff. Dette er bare meg, som leker meg fram i Procreate. Øvelse gjør mester!

Igjen - jeg er ingen proff. Dette er bare meg, som leker meg fram i Procreate. Øvelse gjør mester!

«Fruity» 😎 Hahah.

«Fruity» 😎 Hahah.

Her prøvde jeg meg enda mer fram med flere layers og brushes.

Her prøvde jeg meg enda mer fram med flere layers og brushes.

Alt i alt - kjempegøy! Kommer nok til å legge ut en del bilder framover, just sayin’. Skyggelegging og slikt er noe jeg må øve meg på først, tenker jeg.