Late dager

‘Allo, ‘allo! Jeg nyter late dager hjemme. Jeg har allerede fått sett noen venninner jeg ikke har sett på lenge. Selv om jeg er ganske forkjøla, med vond hoste og hele greia, tok jeg meg likevel tid til å være med de i noen timer. Kameraet var selvfølgelig med, og vi koste oss gløgg ihjæl. Egentlig hadde vi planer om å være litt lengre med hverandre, det er jo tross alt nesten to år siden jeg så gode Aurora sist, men jeg måtte høre på kroppen og komme meg hjem. Vi har heldigvis planlagt flere møter, hoho.

Som sagt er jeg ganske forkjøla, med heftige hostekuler. Jeg krysser bare fingrene for at det er en forbigående forkjølelse, og at jeg snart blir frisk igjen. Prøver likevel å nyte sommeren, med alt det innebærer. Planlegger bybesøk, familiebesøk, og restaurantbesøk. Uansett, god sommer!