Én uke til ferie

Søndag, altså. Har blandede følelser om søndager. Av og til er det en helt spesiell ro som fyller kroppen, eller så er kroppen litt anspent. Hvorfor, vet jeg ikke. For mye koffein, kanskje? Uansett, nå er det bare én uke igjen til ferie. Kanskje det er derfor jeg er så avslappa i dag.

Jeg teller ned dagene til ferie som en liten unge. Akkurat nå misunner jeg lærerne, som har to måneders deilig ferie. Men de tre ukene jeg får, de blir digge. Spesielt nå som jeg vet hva som skjer til høsten - fast jobb! Så da kan jeg puste lettet ut, og høsten ser bra ut. I den anledning fikk jeg disse njudelige rosene av min svigerbestemor (er det det man kaller det?). Ikke bare har jeg en fin familie, men jeg har også en fin svigerfamilie! En annen gøy ting, er at jeg har solgt et av kameraene jeg aldri bruker. Så da blir jeg plutselig litt nærmere drømmen om proft fotoutstyr. Hvis jeg fortsatt har lyst på det neste sommer, når jeg forhåpentligvis har spart opp pengene jeg trenger. Kanskje jeg har lyst på en lang ferie, eller kanskje masse garn? Bare tiden vil vise.

Jeg har begynt på Oslolua, fra Petiteknit. Garnet er så utrolig deilig, åh. Også ser dere rotevinduet mitt, da:

IMG_5711.jpg

Mye på gang, med andre ord. Selbuvottene må jeg vente med til jeg kommer hjem til ho mor, så jeg kan få hjelp med tommelen. Der er det ting som skjer, som jeg ikke skjønner meg helt på. Jeg har også begynt på en ny skimmergenser, men den ble litt kjedelig å strikke på rett etter jeg ble ferdig med forrige skimmergenser. Men nå skal jeg bli ferdig med det jeg har påbegynt før jeg begynner på noe nytt! 1) bli ferdig med lua, 2) bli ferdig med skimmergenseren, 3) bli ferdig med selbuvottene (når jeg kommer hjem), og 4) begynne på en genser jeg nylig har kjøpt garn til, som ligger og venter på meg i garnposen.