Tre uker til ferie

Det er bare tre uker til ferie, og gjett om jeg gleder meg. Det blir kun tre ukers ferie vel og merke, men det er nok tid til å lade opp batteriene til høsten. Hvordan høsten blir, er jeg ennå litt usikker på da. Men jeg krysser fingrene for at ting ordner seg. I mellomtiden - tiden før ferien - skal jeg så godt jeg kan nyte de fine øyeblikkene i hverdagen, puste med magen, drikke nok vann, og få nok søvn. Rett og slett prøve å lade litt opp før ferien også.

I ferien skal jeg

Strikke masse. Jeg har kjøpt litt for mye garn i det siste, heh… Tror jeg må roe meg bittelitt. I hvert fall ferdigstille det jeg allerede har på gang. Akkurat nå holder jeg på med et teppe, og det tar sin tid for å si det sånn.

Besøke folk. Familie og venner bor så spredt i Norge. Det blir ikke noen utenlandstur, men det er egentlig helt greit. Jeg har ikke et veldig stort behov for å reise rundt i verden. Men neste år, da har jeg lyst til å dra til London. Eller en annen storby i Europa.

Ta bilder.

Lade opp.