Drømmer meg bort

Ofte drømmer jeg meg vekk i alle mulige slags drømmer. Jeg har lenge sett på meg selv som drømmer på heltid. Har stadig vekk en drøm om å bli flink på ett eller annet, enten det er baking, strikking, tegning, illustrasjon, ja, til og med jogging/løping. Eller om det er å eie en leilighet; store, luftige rom, gjesterom, kontor, og ja, alt mulig slikt. Ofte tar jeg meg selv i den uendelige scrollinga på Finn, fotobutikker, hobbybutikker og lignende. Men nå føler jeg at jeg må gjøre noe med det. Ikke kun drømme. Men fullføre noe. Så jeg vil gjerne komme med en liten liste over ting jeg vil gjøre. Noe jeg vil fullføre. Snart.

So, what do I dream about

  • Lage en prosjektbag med god plass til strikketøyet.

  • Faktisk gå ut for å ta bilder med kameraet. I tillegg vil jeg spare til et helt eget fullformatkamera.

    • Kanskje bli flink nok til å ta noen fotooppdrag? Hoho.

  • Bli skikkelig flink med strikking. Jeg vil prøve meg på mer mønster og struktur.

  • Bli flinkere med matlagingen - lage ting fra bunnen av og slikt.

Så voldsomt konkrete var ikke målene, akkurat. Men sånn akkurat passe. Jeg vil gjennomføre - jeg vil prøve så godt jeg kan.