Søndagstanker

Jeg surrer litt fram og tilbake med min fremtid med blogg. Ikke det at jeg kommer til å slette den på noen tidspunkt, for jeg trives godt her. Jeg trives god med å skrive og uttrykke meg. Men jeg føler jeg sjeldent har noe spesielt å dele med dere. Jeg har en helt vanlig hverdag, med jobb og trening og strikking, og i helgene prioriterer jeg enkle ting for å lade opp batteriene før en ny uke med jobb.

Poenget er at jeg kanskje vil komme med sjeldnere oppdateringer, men heller ha innlegg med litt bedre kvalitet. Jeg vil gjerne dele små og store øyeblikk med dere når jeg føler jeg har noe å dele. Jeg kan jo komme med en liten oppdatering på strikkefronten; jeg ble ferdig med acnegenseren forrige helg, og har kommet godt i gang med skimmergenseren:

Disse bildene tok jeg i går formiddag, og har kommet en god del lenger på bolen. Har fortsatt en god del igjen, men det nærmer seg noe. Veldig enkel, men veldig fin og myk genser.

Dett var dett, så sees vi snart!