Kom mai, du skjønne milde

Endelig kan jeg skirve det. Kom mai, du skjønne milde! Det har vært noen fine dager, og nå føler jeg våren er her for fullt. Det var noen forvirrende dager i februar og mars, hvor det først ble vår i februar, før det plutselig ble vinter igjen i mars. Men nå er den her for fullt; våren! Snart er det sommer, og jeg ser fram til noen late feriedager. Det er mye som skal gjøres før sommerferien, og noe av det gruer jeg meg bittelitt til. Jobbintervjuer, bl.a. Forhåpentligvis er både fast jobb fra høsten av og alt som skal gjøres i boks innen feriedagene kommer. Det gleder jeg meg til, det blir godt å få kobla helt ut i noen uker.

Siden sist har jeg…

… gått tur i skjønne omgivelser.

A54B46A0-C1A6-47F9-9E3D-14C4416269B7.jpg

… tatt turen innom byen den søttende mai, for å spise mat på den varme, fine dagen. Begynner å få litt farge, woho!

… strikket ferdig fanagenseren, men den ble aaaltfor liten. Og rar. Strikkefasthet ass, det er vanskeligere enn man skulle trodd. Den faila jeg på, ass. Men jeg begynte på en ny genser, og ble ferdig. Alle gode ting er tre, eller? Den ble jeg faktisk ganske fornøyd med! Meeen - kunne gjerne vært strikka i medium i stedet for small.

… fiksa neste strikkeprosjekt. Krysser vi fingrene for at det blir bra. Må bare inn til byen etter jobb i morgen for å finne riktige rundpinner. Dessuten fant jeg igjen oppskriften på genseren jeg starta på for, wait for it, for ett år siden. Ohwell, da har jeg en del å gjøre framover. Jepp. Strikkegalskapen har offisielt tatt over.