Fire måneder tilbakelagt

Vi har tilbakelagt fire måneder (og fire dager) i det nye året, og det er litt vilt å tenke på. Tenk, plutselig er vi i mai. Nasjonaldagen nærmer seg, sommerferien nærmer seg, og det er litt småskummelt, for til høsten, da aner jeg ikke hva som skjer. Står jeg på bar bakke? Eller har jeg fått meg fast jobb, etter to år i forskjellige vikariat? Jeg krysser fingrene for at ting ordner seg.

Siden sist jeg oppdaterte, har jeg vært i konfirmasjon til ei fin ei. Vi skulle egentlig flydd med SAS, men det ble selvfølgelig streik akkurat den helga vi skulle dra. Men hell i uhell - vi fikk låne bil av svigers, noe som egentlig var litt bedre. Da hadde vi fullstendig frihet til å kjøre når vi ville (ingen stress med å rekke en avgang!), og vi slapp alt styret med å pakke smart (ehehe, ikke så flink på det). Det ble et par ferjer på veien, men det ble en fin og naturlig pause fra kjøringa. Vi fikk strukket på beina, spist litt, pustet litt, samtidig som vi var på vei.

Siden sist har jeg også fullført genseren jeg begynte på før påske:

Dale Cortina genser - i alpakka forte-garn. Digg og mykt! Ikke helt perfekt, med halskant litt for stramt sydd og ulik strikkefasthet på mønsteret. Men sånn går det med første genser med mamma mange mil unna.

Dale Cortina genser - i alpakka forte-garn. Digg og mykt! Ikke helt perfekt, med halskant litt for stramt sydd og ulik strikkefasthet på mønsteret. Men sånn går det med første genser med mamma mange mil unna.

Og begynt på en ny:

Fanagenser! Får håpe denne blir litt bedre med strikkefasthet og alt, vi får bare prøve. Kommet litt lenger nå, ikke så lenge igjen til jeg er ferdig med første arm!

Fanagenser! Får håpe denne blir litt bedre med strikkefasthet og alt, vi får bare prøve. Kommet litt lenger nå, ikke så lenge igjen til jeg er ferdig med første arm!

Nå skal jeg slappe av og søke jobber, før jeg drar på en liten date med samboer’n. Hihi.