Fin helg

Denne helga har jeg kost meg med familie, god mat, og gøye ting. Vanligvis reserverer jeg mest mulig av helga til å ligge på sofaen og ikke gjøre en shit, men av og til er det greit å ha en innholdsrik helg også. Livet som introvert er sånn, at jeg trenger tid til å lade opp batteriene til en ny uke. Og da mener jeg tid til å bare koble helt ut. Denne helga har jeg heldigvis fått tid til begge deler, og med familien bruker jeg jo ikke så mye energi heller.

På lørdag ble det en fin tur opp Fløyen. Vi tok banen opp, hvor det var veldig vindfullt. Vi tok noen bilder, og tok oss inn i kafeen der vi spiste noe godt og tok oss noen varme kaffekopper.

Kan ikke klage på utsikten!

På vei ned gikk vi. Sklier er gøy, spesielt når menn med flosshatt kan skli ned. Så turet vi videre til en restaurant, hvor vi fikk god mat og drikke. Der satt vi resten av kvelden.

Søndag tok vi turen til akvariet. Det er jo obligatorisk, i tillegg til Fløyen. Der fikk vi med oss et lite show, og vi tok oss god tid til å se rundt.

Så avslutta vi helga med superdigge vafler, og superdigg burger. Ahhhh, denne burgeren, med spicy chili i tillegg. Jeg ble god og mett, foråsiresånn.