Snart påske, og enda mer strikk

Om jeg har blitt strikkegal? Nja. Neida. (Jo.) Jeg har en greie for farger og kombinasjoner og mønster og alt sånt. Nå som jeg endelig har skjønt meg på sokker, og gradvis får mer dreisen på oppskrifter, så vil jeg bare strikke. Masse. Nå strikker jeg bare luer og sokker, men snart skal jeg utfordre meg enda mer og prøve meg på en genser, og kanskje noen votter etterhvert.

Her ser dere lua jeg ble ferdig med, og det nye sokkeparet jeg har begynt på. Det forrige sokkeparet var til samboeren, og de ble både jeg og han veldig fornøyd med! Jeg klarte å strikke sokker, woho! Skjedde noe rart med hælene, men ohwell, det gikk. Får bare øve meg. Lua er strikka i supermykt garn, og det var litt vanskelig å strikke med det. Men igjen, øvelse gjør mester. Jeg er egentlig ganske fornøyd.

I dag kjøpte jeg meg også noen påskeliljer! Det er jo tross alt snart påske!

En annen liten bukett står i vinduskarmen, men den viser jeg ikke, heh. Den står dessverre med noen halvdøde planter. Jeg må virkelig bli flinkere med planter. Det er så koselig å ha friske planter i hus!