Strikking

Jeg prøver meg nok en gang på strikking. I fjor sommer og utover høsten prøvde jeg meg på en genser, men den la jeg bort så fort jeg måtte begynne med armene. Jeg skjønner svært lite av oppskrifter og hvordan man gjør litt mer “avanserte” greier, heh. Må virkelig øve meg.

ACD4AB9D-D57A-4BF0-9ECD-AA44A9D123E1.jpg

Det er fint vær, og himmelen er blå og klar. Jeg har litt dårlig samvittighet for å ligge krølla sammen på sofaen med strikketøyet i hendene. Når det først er fint vær, føler jeg at jeg må nødt til å komme meg ut for å utnytte det. Men akkurat i dag orker jeg bare ikke. Så i stedet for å hele tida tenke “årh, jeg skulle kommet meg ut”, nyter jeg det bare. Å ligge her, og se på dokumentarer jeg lenge har hatt lyst til å se.

Får litt fint og gyllent lys inn, i det minste.