Blar gjennom gamle ferieminner

Jeg ligger fortsatt nede for telling med influensa, og selv om jeg er bittelitt bedre nå, så er det fortsatt så irriterende å ikke bli ordentlig frisk. Jeg vil bli frisk. Nå. Har heldigvis nok energi til å se gjennom noen gamle bilder. Bilder fra barndommen og fra diverse ferier. Jeg kom over et album fra en ferie i 2011. Den tida husker jeg godt. Jeg fikk låne pappa sitt kamera, og det brukte jeg hele tida. Jeg gikk så langt at jeg kjøpte et portrettobjektiv til det, til tross for at det ikke var jeg som eide kameraet. Men det var veldig gøy likevel, å kunne fotografere alt og ingenting.

Det er litt vittig å se gjennom bildene. Jeg tok bilder av alt og ingenting. Prøvde meg fram. Ikke bare på denne ferien, men også på diverse “photoshoots” med min gode venninne med samme lidenskap for foto. 50mm’ern var magisk, og det var den jo forsåvidt også. Men den hadde sine begrensninger. Landskap var ikke så lett å ta bilder av, men detaljer og slikt - amazing. Jeg drømmer om en egen speilrefleks en gang i framtiden, selv om mitt kjære, gode kompaktkamera er bra nok akkurat nå. Jeg får spare penger, og investere i et skikkelig bra et. Og ikke minst videreutvikle min lille lidenskap for foto i mellomtiden.