Bitt av basillen

Jeg kosær mæ gløgg ihjæl (dialekta må jeg få inn der jeg kan få den inn hehe), mens det er en liten sammenkomst i stua. Jeg har enn så lenge parkert meg inn på soverommet med mac, mobil og strikketøy. Denne uka har jeg fylt opp kvota for sosialt samvær, og jeg trenger sårt litt aleinetid. Føler meg litt kjip, og en smule redd for å gå glipp av noe, men jeg får se om går ut en tur om jeg føler for det seinere. Må lære meg å gi litt (unnskyld språket) faen, og lytte til kroppen når den sier klart ifra om litt avkobling.

Anyways, strikking. Jeg har strikket to luer, og har nå begynt på min tredje. Og alle tre er til meg selv, ehehe. Om jeg får bruk for alle tre? Njæ, jo, ja. Jeg tror det. Den ene bruker jeg på jobb, de to andre tenkte jeg å bruke til hverdags, alt ettersom hva jeg har på meg. Her ser dere den ene hverdags-lua mi:

Tenker dere at det er nok med tre luer? Ja? Hah, jeg kjøpte meg like godt garn til fire luer til. Til mitt forsvar; én (kanskje to) av luene jeg skal strikke er til samboeren. Jaja. Det er noe med det å strikke, det er terapi. Dessuten er luer perfekt “trenger-ikke-å-tenke”-strikk. (Jeg må virkelig lære meg oppskrifter, slik at jeg kan strikke gensere og votter og alt mulig rart uten å tenke noe særlig.) Men det skal sies - luer er ganske chill. Kan gjøre alt annet mens du styrer på. Og - jeg får en lue til hvert antrekk nærmest. Føler jeg meg litt gul i dag? Grønn? Rød? Blå? No problem - luesamlinga got me covered! Høhø.

PS - oppskriften på lua finner dere her!