Kreativitet

Jeg liker å tegne og male. Det er noe som gir meg en helt spesiell ro i kropp og sinn, og jeg slipper å tenke på noe jeg bekymrer meg eller som uroer meg. Ellers er det rett og slett noe som gjør meg enda gladere når jeg allerede er glad. Noen har yoga, andre har mindfullness, jeg har tegning og maling.

50892417_1174228989409647_2378740767574196224_n.jpg

Jeg tegner og maler ikke særlig kompliserte ting. Vanligvis er det mer abstrakte ting, som dotter og streker. Eller trær og busker og blomster. Jeg er ikke særlig flink på realistiske ting, det har jeg dessverre ikke arvet på lik linje som søstrene mine. Men jeg liker å gjøre ett eller annet, uten å tenke. Og jeg blir fornøyd. Stort sett. Selv om det ikke er de mest interessante og unike tingene.

Jeg prøvde meg på noen roser her om dagen. Ikke helt fornøyd. Jeg skjønner liksom ikke helt hvordan man gjør det. Men samtidig blir det jo litt stilig? Akvarell er jo litt sånn; det trenger ikke nødvendigvis være helt naturtro. Så jeg bare fortsetter i troen på at det jeg gjør er godt nok. For det er vel det viktigste? At jeg blir fornøyd, og trives med det jeg gjør? I think so.